Menu

Horsten Slaapcomfort - De Speciaalzaak met de laagste prijsgarantie!
Tel. 0416-312225

« »

Tempur aanbiedingen

Voor de actuele Tempur aanbiedingen van Horsten Slaapcomfort bent u van harte welkom in onze showroom! In de jaren 70 ontwikkelde wetenschappers een ondersteunend materiaal voor astronauten, wat later perfect bleek om op te slapen. Tempur is dan ook een van de meest bekende en verkochte merken als het gaat om matrassen en kussens. Bij Horsten Slaapcomfort in Waspik vindt u een uitgebreid aanbod Tempur producten die ook nog een standaard laag geprijsd zijn. Voor betaalbaar en ultiem slaapcomfort bent u bij ons dan ook altijd aan het goede adres!

Actuele Tempur aanbiedingen

Een goede nachtrust is essentieel voor uw gezondheid en welzijn. Wie ’s nachts niet goed slaapt kan overdag niet optimaal genieten. Dit motto komt tevens terug in de slogan van Tempur ‘Sleep well, move better!’. Het bijzondere aan Tempur producten is dat ze zich geheel naar de contouren van uw lichaam vormen waardoor een perfecte balans tussen comfort en ondersteuning ontstaat en u automatisch een goede houding aanneemt. Bij Horsten Slaapcomfort krijgt u nu 15% korting op het hele Tempur assortiment! Bekijk direct de:

  • Matrassen
  • Bedbodems
  • Complete bedden
  • Kussens en dekbedden
  • Comfort producten

Merken

Naast de aantrekkelijke Tempur aanbiedingen hebben we bijHorsten Slaapcomfort ook artikelen van toonaangevende merken als Sealy, Ubica en Velda voor u in het assortiment opgenomen. Kortom, voor een uitstekend slaapcomfort tegen de laagste prijsgarantie gaat u direct naar Horsten Slaapcomfort in Waspik! Heeft u vragen of zou u graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor actuele Tempur aanbiedingen komt u naar onze showroom!

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

Horsten Slaapcomfort

't Vaartje 9

5165 NA

Waspik ( Noord - Brabant )

Tel. 0416 - 312 225

Openingstijden

Ma.
Di.
Wo.
Do.
Vr.
Za.
Zo.
Gesloten
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 18.00 uur
10.00 - 21.00 uur
10.00 - 17.00 uur
Alleen Koopzondagen

Koopzondagen

3 Januari
31 Januari
6 Maart
28 Maart
3 April
1 Mei
16 Mei
2 Oktober
6 November
18 December
26 December